Cum se posteaza problemele date la concursuri

Moderators: Filip Chindea, Andrei Velicu, Radu Titiu, maky

Post Reply
maky
Pitagora

Cum se posteaza problemele date la concursuri

Post by maky »

Deoarece vad ca incepe sa ia viata rubrica de concursuri pe forum, am decis sa postez aici un mic ghid despre cum se publica problemele.
In sectiunea concursurilor (Baraje, OBM, OIM, Alte concursuri, etc) se posteaza un singur topic ce are ca titlu numele concursului si anul (eventual si locatia). In topic vor fi prezentate informatii despre concurs (nu trebuie mare lucru, 2-3 vorbe macar), si linkuri la probleme.
Problemele vor fi postate la sectia de probleme (Discutii probleme juniori/seniori), puse in categoria corespunzatoare. Linkul la probleme este trecut in topicul principal.
Daca concursul este la mai multe clase sau are mai multe zile, toate linkurile vor fi puse in topicul respectiv, mentionandu`se inainte clasa.
O astfel de organizare va permite gasirea unui anumit concurs intr`un timp scurt, si nu va aglomera forumul.

Rugamintea mea ca moderator este sa respectati formatul de mai sus. Eu o sa incerc sa aduc toate posturile la forma de mai sus, dar v`as fi recunoscator sa respectati cele de mai sus.
Post Reply

Return to “Alte concursuri”