Am mare nevoie de urmatorul articol si as fi recunoscator daca cineva care-l are mi l-ar putea da:
V.I.Lomonosov - "Invariant subspaces for the family of operators which commute with a completely continuous operator", Functional Analysis and Its Applications, Springer New York, 1973
lomonosov
Moderator: Consonant
-
Mihai Berbec
- Pitagora
Nu stiu de unde ai informatia Springer Verlag (poate ca te referi la o traducere in engleza a acestui articol). Articolul original este
Lomonosov, V. I. Invariant subspaces of the family of operators that commute with a completely continuous operator. (Russian) Funkcional. Anal. i Prilo\v zen. 7 (1973), no. 3, 55--56.
si cred ca se gaseste la Biblioteca IMAR. Bineinteles, asta presupune o familiarizare cu limba rusa. Insa rezultatul este cuprins in mai multe carti de teoria operatorilor. Chiar este nevoie de articolul original?
Lomonosov, V. I. Invariant subspaces of the family of operators that commute with a completely continuous operator. (Russian) Funkcional. Anal. i Prilo\v zen. 7 (1973), no. 3, 55--56.
si cred ca se gaseste la Biblioteca IMAR. Bineinteles, asta presupune o familiarizare cu limba rusa. Insa rezultatul este cuprins in mai multe carti de teoria operatorilor. Chiar este nevoie de articolul original?
Viata este complexa: are atat parte reala cat si parte imaginara.
-
Mihai Berbec
- Pitagora