lomonosov

Pentru cei care au nevoie de un anumit articol sau de anumite carti care nu se gasesc pe site...

Moderator: Consonant

Post Reply
Mihai Berbec
Pitagora

lomonosov

Post by Mihai Berbec »

Am mare nevoie de urmatorul articol si as fi recunoscator daca cineva care-l are mi l-ar putea da:
V.I.Lomonosov - "Invariant subspaces for the family of operators which commute with a completely continuous operator", Functional Analysis and Its Applications, Springer New York, 1973
Consonant
Euclid

Post by Consonant »

Nu stiu de unde ai informatia Springer Verlag (poate ca te referi la o traducere in engleza a acestui articol). Articolul original este

Lomonosov, V. I. Invariant subspaces of the family of operators that commute with a completely continuous operator. (Russian) Funkcional. Anal. i Prilo\v zen. 7 (1973), no. 3, 55--56.

si cred ca se gaseste la Biblioteca IMAR. Bineinteles, asta presupune o familiarizare cu limba rusa. Insa rezultatul este cuprins in mai multe carti de teoria operatorilor. Chiar este nevoie de articolul original?
Viata este complexa: are atat parte reala cat si parte imaginara.
Mihai Berbec
Pitagora

Post by Mihai Berbec »

am gasit articolul (bineinteles o traducere in limba engleza)...multumesc pentru informatii
Post Reply

Return to “Cautare articole si carti”