LaTeX sau Microsoft Equation ?
Moderator: Mihai Berbec
- miruna.lazar
- Bernoulli
LaTeX sau Microsoft Equation ?
Deci nu pricep un lucru : daca folosim latexul , ne ia o groaza de timp sa scriem o chestie... cum ziceam eu...porcarii kilometrice ... e mult mai greu de folosit. totusi , cel mai bun program este Microdoft Equation , care are toate semnele fara sa te apuci sa scrii versuri matematice
-
Marcelina Popa
- Bernoulli
-
Mihai Berbec
- Pitagora
Re: LaTeX sau Microsoft Equation ?
Incearca un editor de Latex(de exemplu WinEdt)...si acolo ai butoane pentru fiecare semnulet plus ca in Latex poti face chestii la care ME nici nu viseaza.miruna.lazar wrote:Deci nu pricep un lucru : daca folosim latexul , ne ia o groaza de timp sa scriem o chestie... cum ziceam eu...porcarii kilometrice ... e mult mai greu de folosit. totusi , cel mai bun program este Microdoft Equation , care are toate semnele fara sa te apuci sa scrii versuri matematice
-
Claudiu Mindrila
- Fermat
- Beniamin Bogosel
- Co-admin
Miruna Lazar wrote:Deci nu pricep un lucru : daca folosim latexul , ne ia o groaza de timp sa scriem o chestie... cum ziceam eu...porcarii kilometrice ... e mult mai greu de folosit. totusi , cel mai bun program este Microdoft Equation , care are toate semnele fara sa te apuci sa scrii versuri matematice
Si mie mi s-a parut greu la inceput sa scriu in Latex, dar mi se pare mult mai greu sa scriu in word, cu microsoft equation. Dupa un an si ceva de utilizare latex nu mai am nevoie de semne. Cam stiu comenzile de care am nevoie, si pe cele mai greu de tinut minte le caut pe net cand am nevoie. Oricum, la varsta ta, probabil ca nu esti obisnuita cu limbajele de programare si nu ti se pare natural... Atunci o sa intelegi cand cresti mai mare...
Yesterday is history,
Tomorow is a mistery,
But today is a gift.
That's why it's called present.
Blog
Tomorow is a mistery,
But today is a gift.
That's why it's called present.
Blog
-
Theodor Munteanu
- Pitagora
Texaide
Eu folosesc Texaide dar dupa cum se vede am probleme groaznice la probleme mai lungi de 10 randuri(si cam toate au asemenea rezolvari.)
La inceput a fost numarul. El este stapanul universului.