Baraje jbmo 2009
Moderators: Laurian Filip, Filip Chindea, maky
-
cristi_lazar
- Euclid
pregatire lot juniori
In principiu va mai exista o perioada de pregatire pt lotul restrans. Sper sa reusim sa o facem in prima saptamana din iunie iar locatia aleasa este Iasi.
Voi reveni cu amanunte. Cei 6 calificati, parintii lor, respectiv profesorii lor pot lua legatura cu mine pt clarificari.
Voi reveni cu amanunte. Cei 6 calificati, parintii lor, respectiv profesorii lor pot lua legatura cu mine pt clarificari.
-
cristi_lazar
- Euclid
http://www.mategl.com/Calude%20pentru%2 ... 202009.xls
In afara de cei 5 mai e calificat Omer din lotul de seniori.
In afara de cei 5 mai e calificat Omer din lotul de seniori.
- Laurian Filip
- Site Admin
-
cristi_lazar
- Euclid
pregatire lot juniori
Lotul de juniori se intruneste joi 4 iunie la Iasi. Perioada de pregatire este pana miercuri 10 iunie inclusiv.
Componentii lotului vor beneficia de 7-8 ore de pregatire zilnica.
Componentii lotului vor beneficia de 7-8 ore de pregatire zilnica.
-
cristi_lazar
- Euclid
pregatire lot juniori
Azi la ora 14 s-a terminat stagiul de pregatire. Sper sa fie tuturor de folos. Am incercat si sper ca am acoperit toate capitolele trebuincioase unui junior bun.
Tin sa multumesc fundatiei Dinu Patriciu care a asigurat toate fondurile necesare pt hotel, masa (la restaurant) si deplasare. In acelasi timp multumesc prietenilor si colegilor care m-au ajutat: MIRCEA FIANU, ARTUR BALAUCA, DAN BRANZEI, SILVIU BOGA, GHEORGHE IUREA, ADRIAN ZANOSCHI, GABRIEL POPA, GABRIEL MIRSANU.
Multumesc tuturor si succes la SARAJEVO.
Tin sa multumesc fundatiei Dinu Patriciu care a asigurat toate fondurile necesare pt hotel, masa (la restaurant) si deplasare. In acelasi timp multumesc prietenilor si colegilor care m-au ajutat: MIRCEA FIANU, ARTUR BALAUCA, DAN BRANZEI, SILVIU BOGA, GHEORGHE IUREA, ADRIAN ZANOSCHI, GABRIEL POPA, GABRIEL MIRSANU.
Multumesc tuturor si succes la SARAJEVO.
-
cristi_lazar
- Euclid
pregatire lot juniori
Cu scuzele de rigoare tin sa mentionez rolul deosebit jucat de prietenul meu prof MARIUS PERIANU. Ii multumesc si pe aceasta cale si ii amintesc ca imi pare rau ca nu a putut participa la modul fizic alaturi de noi.