PROBLEMA DE CLS A 2 A CN VREA SA O REZOLVE S-O FACA
- miruna.lazar
- Bernoulli
- elena_romina
- Euclid
Pai nu am inteles ideea problemei . Trebuie sa scrii un patrat perfect care poate fi scris ca suma de doua patrate perfecte si sa le scrii pe acestea sau un patrat perfect care are suma cifrelor un patrat perfect ?
... ca , cine ...
... ca , cine ...
. A snake that slithers on the ground can only dream of flying through the air.
- Beniamin Bogosel
- Co-admin
Imi pare rau, dar trebuie sa zic ceva off topic...
Probleme de genul asta si ca si
" Pe gard sunt 10 pasari. Vanatorul impusca 2. Cate pasari mai sunt pe gard?"
nu sunt de matematica, fie ea si distractiva... Unul ar raspunde ca nu mai sunt pasari pe gard pentru ca s-au speriat, altul ar zice ca daca sunt bibelouri cumva (ca nu s-a zis nimic in ipoteza despre ele... ) atunci au mai ramas 8, si sunt nesfarsite variante...
Va las...
Probleme de genul asta si ca si
" Pe gard sunt 10 pasari. Vanatorul impusca 2. Cate pasari mai sunt pe gard?"
nu sunt de matematica, fie ea si distractiva... Unul ar raspunde ca nu mai sunt pasari pe gard pentru ca s-au speriat, altul ar zice ca daca sunt bibelouri cumva (ca nu s-a zis nimic in ipoteza despre ele... ) atunci au mai ramas 8, si sunt nesfarsite variante...
Va las...
Yesterday is history,
Tomorow is a mistery,
But today is a gift.
That's why it's called present.
Blog
Tomorow is a mistery,
But today is a gift.
That's why it's called present.
Blog
Imi pare rau ... eu m-am luat dupa modelul celorlalti . Pai tot asa n-ar avea nicio legatura cu matematica problemele cu pizza , problemele cu fratiorul Alin care minte sau vaporul care se ridica si totodata se ridica si scara cu el .
Aaa... si la problema lui Amaranth \( 9+16=25 \) sau \( 36+64=100 \)
Aaa... si la problema lui Amaranth \( 9+16=25 \) sau \( 36+64=100 \)
. A snake that slithers on the ground can only dream of flying through the air.
Timbre
Andrei , Stefan si Vlad (A, S, V) au inceput sa colectioneze timbre... A are \( frac/{1}{3} \) din numarul timbrelor lui V, iar S are \( frac/{2}{3} \) din numarul timbrelor lui V, iar impreuna au 48 de timbre. Cate are fiecare? 
In all this world there is only one pure and magic thing... and it is called PURPLE!